Min maskeradoutfit;

Hej Bloggen!

 

Det är söndag, pluggdag nr 1 och mitt huvud dunkar av huvudvärk. Dock är jag glader för att jag gick hem tidigt igår så jag fått ganska många timmars sömn – även om jag drömde om folk som stack ut knivar från fönster och poliser som sprang omkring som yra höns. Helgen har varit fin. I fredags var vi ute och igår var det maskerad som gällde. Båda kvällarna blev bra och involverade en glad Lena, även om jag kanske var mindre taggad igår. Vi har även legat på stranden. Solen har varit på återbesök efter två kyligare dagar. I fredags natt när det fortfarande var behagligt ljummet i luften (25+) insåg jag hur glad jag är över att bo i detta klimat. Min kompis i Sverige skrev att det bara var 11+ uppe. När jag såg 17+ under natten till fredagen frös jag. Nej, jag skulle aldrig orkat så låga temperaturer. Nu ska jag förhoppningsviss upp till Sverige en sväng i november; och vad är vädret där då? 2+? Jisses, jag fryser redan. Nej, Sverige har andra styrkor och vädret är inte ett av dem.

 

Jo, nu tänkte jag avslöja vad jag var utklädd till igår, även om själva bilderna från kvällen kommer en annan dag under veckan. Jag var fotbollsspelare! Ni som känner mig vet att jag HATAR fotboll (alltså att spela själv) Jag har spelat det en gång på tio år och då var det en killkompis som ”tvingade mig”. Senare lät han mig också göra mål. (skulle varit omöjligt annars!) Älskade min outfit och knästrumporna gjorde det. Dock tittade folk väldigt mycket på mig när jag kommer iklädd såhär en lördagskväll för även om jag är fotbolls-nörd så är det inte prec den outfit man väljer när man ska ut och partaja. Förhoppningsviss förstår folk att jag var på väg till en maskerad. När jag sedan på kvällen träffade bekanta förklarade jag för säkerhetsskull att det var en utklädnad.

Dock kan jag inte påstå att jag kände mig ”snygg” som fotbollsspelare. Som ni förstår – det är inte Lena.MIN MASKERADOUTFIT – FOTBOLLSSPELARE!

 

LATER


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0