Konsert med spansk idol-tvåa;

Hej Bloggen!

Då var det fredag... jag är glad, & det finns en hel del positiva saker att le åt:

1. Mycket bättre med värdfamiljen. Jag har försökt att prata mer, och det har gått uppåt, vilket känns jättebra! Mina spanska kunskaper är fortfarande oerhört begränsade, men jag försöker och får mycket beröm av familjen. Det gör mig glad. Dessutom har min värdmamma världens finaste barnbarn - han heter Alejandro & är 1,5 år och supersöt & fin. Barn are not my cup of tea men han är en riktig sockerbit. Spelade boll med honom för någondag sedan! :) Dessutom har min värdmamma sagt att jag ska åka & handla med henne snart. det gör mig mycket glad - det är en hel del saker jag saknar.

2. Långhelg - ingen skola förrän tisdeftermiddag! (en biologi-lektion jag frivilligt valt att gå på under min lediga dag - prov snart, vill inte missa för mkt)

3. Mamma kommer - med kaffe & en hel del annat smått & gott. Kan inte fatta att jag ska träffa mamma imorgon, helt sjukt är det så ni fattar inte. Har inte träffat henne sedan 3 sept (när jag lämnade sverige) så det ska bli omtumlande, som en liten view av hemma. Men det kommer nog bli trevligt. Ska visa henne staden, och så ska vi förhoppningsviss till Málaga på måndag, marknad på tisdag. promenera på stadspromenaden; men viktigast av allt - njuta av den stora solen som väderprognosen utlovar! 26 grader imorgon och 24 på söndag!!! :D

I lördags var jag, Sofia O, Sofia S, Linda, Alicia & Nora på konsert. För mig ett okänt namn - artisten hette Pablo - men enligt Nora och Alicia, som hade träffat honom ett par dagar tidigare, var han välkänd i Spanien. Han hade visst kommit tvåa i spanska idol - någon typ av Darin här alltså, *flin* .


En halvbra egobild som ni har tillåtelse att skratta åt. Som Nora & Alicia gjorde. Men de skrattade mer åt det faktum att egobilder är någonting som alla har. På bilden var jag småtrött efter Ronda, men partypigg för lördagskvällen/natten. Det är en skum känsla, men rolig så länge den varar.


Framme på konsert-platsen. Jag gick förbi - och det var foltomt. Visp! så visade sig den kände spanjoren - och ja, ni ser själva. Folk flockades kring honom, drogs ditt likt en magnet. Själv stod man lite outside och bara: "whaaat? vad var det där? vad har jag missat?" Allt, uppenbarligen.


Redo för konsert.
Självklart började det en halvtimme försent - som allt gör i Spanien!
Dubbelsuck, trippelsuck & vanesuck.


Linda, Nora, Sofia O, lite av Sofia S & lite av Alicia.


En halvdålig bild på mig innan konserten började. Så låt mig....


kontra med denna bild på Nora & Alicia i väntans tider.


Konserten börjar...Hur var han då - denna spanska idoltvåa?
Nja, helt okej. Tänk er spanska kärleksballader & skrikande fjortisar så har ni konceptet.
Vi stack ganska tidigt.. ner till strandpromenaden för en mycket lyckad utekväll fram till småtimmarna.
Det var en bra lördag!

Just nu: är det freeeeedag & jag ska hem! Ha det gött så kmr nästa update på onsd när mammsen åkt hem.

LATER.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0