Videouppdate från tjurrusningen

Hej!

Ni behöver inte kommentera att det är hiskeligt sena uppdates, för är det något jag vet så är det de. Långhelg & tredagars sjukdom. Mina kompisar som roat sig i Marbella *avundsjuk så det skriker om det* Positivt är att det var skönt med 4 sovmornar (var sjuk från skolan igår) & helgen var mycket rolig så länge den varade.

Jobbig onsdag idag - & har inte gått allför bra. Sköna drömmar leder till att man försover sig (jag drömde att jag åt fågelfrön, och i drömmen var det gott, hur det smakar på riktigt kan jag inte svara på)
Jag hann! & promenaden på sisädär 20 minuter till skolan var ett enda långt stressmoment - och inte blir det bättre av att jag trampar på hundbajs! Som jag nämnt innan går hundarna lösa här, vilket resulterar i hundbajs lite överallt. Varvar man det med kackerlackor gäller det att ha kontroll på sina fossingar om man vill ha rena skor - inte alltid det lättaste när man är stressad.

Här kommer den utlovade filmen från tjurrusningen filmad förra onsdagen. Man ser en kille blir stångad i början (en relativt mild stångning - det mesta man fick se live var betydligt värre) men en film ger en betydligt mer levande föreställning om hur galet det var. för jisses!



Just nu: mycket folk här. Många pluggar. Själv hade jag tänkt sticka hem i solen, hörde att det hade snöat i sthlm & jag är inte avundsjuk!!!

LATER

Kommentarer
Postat av: desereé

svar; vad jobbigt för dig som inte kan träffa henne när du vill liksom.. eftersom att hon atangligen bor kvar i sverige och du i spanien ...

2009-10-14 @ 15:43:25
URL: http://ddeseree.blogg.se/
Postat av: Leia ♥ - det lilla extra

Tack detsamma!

2009-10-14 @ 15:53:27
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Patrik

Det är verkligen iskallt i sthlm:(

2009-10-14 @ 16:09:56
URL: http://putteisback.blogg.se/
Postat av: Jojje

SV Tack! Hållermed!

2009-10-14 @ 16:54:37
URL: http://jojjestoltz.blogg.se/
Postat av: jenny

Åh gud vad coolt! :D



sv: Men är det inte varmt med skinnbyxor? xd Haha, tänkte bara

2009-10-14 @ 19:33:16
URL: http://hallongubbe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0