Jämfota gung-gung!

Hej Bloggen!

I´m back at track efter en helg utan internet. Skönt att skolans funkar på min dator iaf, vad jag vet är det folk som har problem med det. Just nu sitter jag som sagt i skolan & har haft en vanlig & allmänt seg skoldag. Trivs otroligt med folket här, och det är viktigt. Har haft matematik, & fysik. Shit, vad jag svinmycket hatar optik - men det är typ det ända jag har kvar inom A kursen. Dessutom har jag något äckligt mycket spanska läxa. Jag kan verkligen känna hur jag suger åt mig spanskan här - och allt handlar om att jag vill snacka med de fina pojkarna här. De är öppna, sociala och trevliga!

Sitter här efter gympan. Shit vad jag hatar det ämnet. Hjälp nästa vecka har vi gympa två gånger! Jag fattar inte vitsen med et & nu ska vi skriva en uppsats också, om hälsa. Antar att jag kommer att skriva någonting halvtaskigt för att få iaf ett G. Jag satsar på VIKTIGA ämnen. Man kan springa hur bra som helst, men vara tom i huvudet - så det så. Idag spelade vi frisbee, solen var stekande hett och jag var lycklig när vi fick gå.
På Culturan pratade vi om spanska traditioner inför den kommande ferieveckan- kläderna, musiken, osv...
Det ska vara tjur-rusning den 7 oktober då de släpper lös tjurar. Låter roligt, ska man dra sig ditt? Vi är lediga den dagen.

Helgen har varit båda bra & dålig, om man säger så. Det har varit svenneväder = uruselt med regn. Fast jag tycker att 20 grader är kallt nuförtiden. man blir påverkad.
Var ute en sväng med Alicia & Nora på fredagen. Det var kul - förrutom en liten händelse (relativt stor, beror på hur man ser det) men som jag inte vill gå närmare in på. Det gör mig ledsen. Vi hade kul också - satt på ett fik och pratade tills de stängde, sedan gick vi ner mot stranden och snackade med spanska killar.

Nere på stranden finns en "tränings-anläggning" med massa olika redskap - för armhävningar, cykling - you name it! Och där finns denna jätteroliga gunga där man stående jämfota ska gunga i sidled. Galet roligt, & här kommer en serie pics att skratta åt:


Jag diggar Noras min.


Alicia & Nora.







BLIR ALLTID LIKA GLAD NÄR JAG SER DESSA BILDER! SKRATT! SKRATT!!

Just nu: sitter i skolan. Ganska mycket folk, är trött, trött, trött. Nätterna börjar bli kalla medan dagarna är kokande. Ska alldeles strax hem, & det ska bli gott med kaffe. (men ingenting slår det svenska!) Tacka för man slipper svenneväder ikväll. Hur som - hemma väntar det plugg - potenslagar, optik, & spanska "miniuppsats" blablabla.

Skriver om marknadslördag & världens sötaste kattunge imorgon. till dess; ha en finfin kväll!

LATER.



Kommentarer
Postat av: Johan

SV Hehe vad har du gjort i dag?

2009-09-28 @ 16:16:33
URL: http://jojjestoltz.blogg.se/
Postat av: Anza

Ååh vad härligt :) ..vad är det för nån skola du går och vad pluggar du ? jag skulle jätte gärna vilja plugga spanska och bo i Spanien, men jag vill ha ett jobb där också , så vet inte riktigt hur man ska göra..har sökt jobb härifrån men inget svar änn :/

2009-09-28 @ 16:48:28
URL: http://anzaaah.blogg.se/
Postat av: Leia

Skönt att det är bra!

Det är bra här med.



Vad gör du idag?

2009-09-28 @ 16:55:29
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Hanna

Allt är kanon :)

Vad händer ikväll åd ? ;p

2009-09-28 @ 17:03:42
URL: http://hannasfoto.webblogg.se/
Postat av: Coneh ' Bloggen om allt och ingenting.

sv: ÅÅH.. Det är ju superfint där! Jag var där i november förra året, eller alltså.. Jag var där några dagar och så var jag i Marbella! Hur gammal är det? Du är väl svensk egentligen? :)

2009-09-28 @ 17:17:42
URL: http://chms.blogg.se/
Postat av: Haedil *HUMOR BLOGG*

härlig blogg :D

2009-09-28 @ 17:25:39
URL: http://crazyhumor.blogg.se/
Postat av: Sanna

Tack! Ska göra mitt bästa.

2009-09-28 @ 17:30:43
URL: http://sannakumlins.blogg.se/
Postat av: jenny

Haha roliga bilder :)



Jag bor i Kiruna, och idag har det legat lite snö på backen hela dan... :(

2009-09-28 @ 18:47:57
URL: http://hallongubbe.blogg.se/
Postat av: H A I D I J A K O B S S O N

SV: vtack :D och okej !

2009-09-28 @ 19:43:55
URL: http://haidis.se/
Postat av: sanna svenzon

trivs du i spanien då?:)

2009-09-28 @ 22:03:58
URL: http://sannasvenzon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0