Nyshoppat i Göteborg;

Hej Bloggen!

 

Eftermiddagen igår spenderades med Kristina – riktigt trevligt. Jag mötte upp henne efter körlektionen (snart ,snart har hon körkort!!) och sedan gick vi till lila torg och köpte jordgubbar och körsbär, och jag älskar körsbär lite extra ;)

Efter att i princip ha levt på spanska jordgubbar hela våren kan jag utan betänketid säga att de svenska är betydligt godare – de är mycket sötare och mildare i smaken. Haha, nu låter jag som värsta smakanalytikern, men så är det. Vi satte oss vid stentrappan och snicksnackade om allt mellan himmel och jord. Gillart! Vi köpte take away kaffe och fortsatte vårt samtal! Jag älskar att prata med Kristina speciellt eftersom att vi båda är så upptagna med en sak att vi slipper plåga varandra! Haha… riktigt trevligt. Dessutom tackar jag solen som var på besök hela eftermiddagen och gjorde den härligt ljummen.

 

Tänkt lägga ut shoppingen från Göteborg nu. Insåg prec att det var första shoppingen jag lagt ut på nästan 2 veckor! Oj! Tro inte att jag inte har shoppat under den tiden – för det har jag verkligen! (I´m a freak!!) jag vet inte, har inte känt mig pigg på att blogga om det…men nu ändrar jag på det och här kommer mina senaste älsklingar. Nu är det bara klädstången kvar innan det är ett ultimatum.

Jaja, jag vet att alla har en sådan här jacka. Jag vet! Jag vet! Men den är så sjukt fin att jag inte kunde motstå den; för vacker för att hänga kvar i butik – det måste ni ändå erkänna! Dessutom får man göra den lite personlig. I vilket fall så älskar jag den!

Underbaraste sommarklänningen

Det finns en person jag tänker på när jag ser det där ordet, men det kanske är därför jag gillar tröjan så mycket?


Det är fredag och solen skinner! Underbart! Ska strax börja fixa mig och sedan ta cykeln in till stan för att möta upp Kristina för lunch. Hon är sushi-sugen men jag får se vad det blir för min del. Ska i vilket fall bli väldigt trevligt! Därefter hade jag tänkt checka shoppingsutbudet i Kristianstad, känner att det var ett tag sedan. Har dock inga förväntningar eftersom att till och med Götet gjorde mig smått besviken. Shopping är nog bäst i Spanien.
Ha en fin fredag och njut av solen, gott folk!


LATER


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0