Sagolika Nerja;

Hej Bloggen!

Den 14 juni var jag i Nerja tillsammns med skolan. Det var den sista utflykten vi gjorde tillsammans och det var fantastiskt. En dag att minnas med värme. Nu när jag sitter hemma, avlägset från Spanien och dess palmträd, njuter jag av bilderna. Jag fylls av en saknad för jag vet att det vackra finns ändock om 3 timmar på planet. Det finns dagar värda att minnas och detta var just en sådan. Bara stranden var ett minne att komma ihåg med glädje dystra vinterdagar. Nerja, nerja – en fantastisk liten stad på cirkus 20 000 invånare precis vid kusten. Där hittar vi Europas balkong med en magisk utsikt och en strand med klarblått vatten som tagen ur en reseguide. Jo, ni förstår – det var en fantastisk dag. Vi tog bussen ditt, gick en sväng på stan, njöt av utsikten från balkongen, skolan bjöd på lunch vid stranden, 2 timmar nere vid strandkanten med tjejerna (vi hittade ett avskiljt hörn) och tillsist besökte vi den berömda grottan i Nerja. Jag låter bilderna tala:

Jag och Domme på ”Europas balkong”

Jag och Lisette sitter på torget i Nerja.

Hela gänget på ”Europas balkong”

Egot själv (beklagar färgsättningen – hade ngn konstig inställning på kameran då)

En hel hög med folk på samma balkong.

Nerja är vackert.


Ockupation av stranden sagolik.


Måste erkänna att jag fylls av tillbaka längtan när jag ser denna bild. Den är ju magisk. Den stranden är gyllene och som taget ur ett resemagasin.

Dessutom kunde man hitta mysigaste klipporna att gömma sig i.

UNDERBART! Jag och Domme!


Sola och njuta av värmen. Bad för samtliga utom badkrukan Lena.

Ett smakprov av paradiset? Turkost vatten!

Jag och Alleballe. Grymt rolig bild – vi ska inte se ut som ovänner. Alle ser överglad ut medan jag istället ser stenseriös ut.

Underbar bild på mig och Domme.

Alicia tvättar håret på Domme och jag sitter och tittar på. Underhållning på hög nivå kan jag lova!


Aja, det var en riktigt trevlig dag i Nerja. Någonting att drömma tillbaka till när Sverige är ljummet. Men just nu är inte Sverige ljummet alls, utan kokande hett! Jag dricker ramlösas nya ”rabarber” så sjukt god och svalkande i sommaren och snart snart ska jag sätta på svennekaffe (underbart efter spanska blasket i 10 månader) I eftermiddag ska jag packa för imorgon bär det av på äventyr!

 

LATER


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0