Hemska förkylning!

Hej Bloggen!

 

Är riktigt, riktigt förkyld och har varit det i två veckor (antar att det är på grund av att jag varit ute i kalla natten med för lite kläder) Näsan bara rinner och jag har ibland svårt att andas! Tror aldrig att jag varit så har förkyld någonsin. Visst, ett par dagar – men inte veckor! Hoppas verkligen jag blir frisk, men i vilket fall tänker jag inte sitta hemma på halloween!! Men enligt min spansklärare är det förkylningssäsong just nu. Det beror på att dagarna fortfarande är ganska varma och nätterna är iskalla! Kl 05.00 på morgonen, när man är på väg hem, är inte Spanien den varmaste plats på jorden kan jag lova. Så jag antar att det är helgnätterna som lett till att jag dragit på mig denna enorma förkylning. Hoppas verkligen att jag blir frisk snart!!

Igår kväll var jag dessutom lite smådepp. Jag vet inte varför, plötsligt kändes allt blajblaj. Satte på filmen ”Seventeen again” såg halva (andra halvan ikväll!) och jisses – jag älskar den filmen! Skrattade mig tokig så halsen blev ännu värre… min hyresvärd måste trott jag blivit galen eller något. Men jag kan verkligen rekommendera den filmen när man känner sig nere – det går inte att hålla nere mungiporna. Filmen är fantastisk just för att den lyfter fram konstrasterna mellan tonåring och vuxen på ett humoristiskt sätt.  

 

Det händer ingenting och allting är tråkigt. Bara en massa plugg (men det är torsdag idag!) Fick dessutom precis veta att det är helgdag på måndag. Haha, hur har jag kunnat missa det? Men det ska bli väldigt skönt med en extra sovmorgon. Eftersom att allting är så tråkigt just nu (igår hade jag så kul när jag skrev klart halva biologi-arbetet!) så är det roligaste jag kan visa just nu min senaste shopping: och det är alltid roligt!

Men just nu är jag lite glader – slutade tidigare idag!

Nytt favvo-halsband! Hjärtan & kedjor – perfekt för roliga helgäventyr! Jag klarar inte av stora halsband till vardags. Det roliga med detta halsband var att jag hittade det när mamma var här – men hade inte råd. Gömde det därför längst bak bland en massa liknande halsband. Sedan tänker jag inte så mycket mer på det – förrän jag återvänder cirka 2 veckor senare och det fortfarande hängde på samma plats! Då fick det bli mitt, omedelbums!


Bara för att jag ska till Sverige om 15 dagar – halsduken med det snyggaste mönstret. Ska jag gosa in mig i när det vankas minusgrader uppe i norr.

Leopard funkar fortfarande! Denna vill jag bära någon utekväll!

 

Nu ska jag köpa vatten – hem – plugga.

I kväll ska jag ut och springa, får tagga till ordentligt.

Ha det fint!

 

LATER


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0