Maskerad!

Hej Bloggen!

 

Sitter i skolan och lyssnar på Winnerbäcks ”Hugger i sten” Jag dricker glögg med balkongdörren öppen inatt” ”Suga liv ur din halspulsåder!” SÅ JÄVLA BRA!

Är det inte fler som älskar honom som jag och Linnéa! Vi måste se honom live! Han var fantastisk i Malmö i somras.

 

Igår var det tisdag och jag hade ingen skola. Älskar det lika mycket varje gång. Tisdagar var förr den allra jobbigaste dagen på hela veckan – fortfarande en hel evighet till helgen. Men nu är det så bra att det hux flux är onsdag och lill-lördag. Btw… läste i en tidning att världen generellt är deppigare på onsdagar (utifrån bloggtexter) men lyckligast på söndagar. Intressant vetande dock fattar jag inte varför lyckan sitter om söndagarna. Jag skulle tippa fred eller lörd – då är jag ju oftast själv tip top. Vem vet – världen kanske är fylld av religiösa typer som bara är lediga om söndagar. Vad vet jag?

 

Igår var det en sväng till marknaden med Carro och Linnéa. Det var alldeles för varm så jag drog hem tidigt. På balys blev jag hälsad av kassören som ”Hej snygging!” någonting sådant skulle aldrig hända på ICA. Hemma misslyckades jag som vanlig med omelette. Jag kan seriöst inte laga omelette! Hjälp!

Resten av dagen pluggade jag, köpte cola (of course) och shoppade på miramar (ska visa sen!!) En helt OK tisdag. Dock skulle det vara skönt med lite svalka, värmen gör mig illamående.

 

Ska publicera lite bilder från maskeraden nu hade jag tänkt. Det var ett spontant initiativ men ett mycket trevligt sådant. Maskerader är roliga tillställningar eftersom att man då har möjlighet att verkligen leka lite med sin outfit. Temat i lördags var ”så ser du mig aldrig igen” Alicia gissade på att jag skulle vara barnvakt –haha, hon känner mig verkligen! – men som ni vet var jag fotbollsspelare. Jag har fobi för den sporten och ställer mig aldrig frivilligt på en fotbollsplan, om sanningen ska fram har jag skolkat varje fotbolls-idrottslektion i 10 år och det är bara en killkompis som fått mig att spela fotboll under de åren. Nu när det är slut med skolidrotten kommer det aldrig att bli vidrig fotboll för mig. Och det känns underbart!


Knästrumporna gjorde väldigt mycket för helheten.

Lena the Soccer player

Ett EMO och ett barn.

En fotbollspelare och ett EMO

COLA!! Och jag har kvar, den ligger i kylskåpet!!


Caroline hade den bästa utklädanden – en rosa ballong!

Hippies!

Ska Linnéa lyckas idag?

Japaner!!

Strandflickor!


Imorgon är det stranddag med skolan. Skönt att slippa den sega 16.15 – dagen. De stackarna som läser idrott A ska göra livräddningen (jag lider med dem!)Själv livräddade jag pappsen på tivolibadet hemma i Kristianstad i ettan. Får se vad jag ska göra imorgon men vi får hoppas det går bra och att jag kommer hem vid liv. Hehe… :P 

Ska köpa cola nu!!

 

LATER


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0