Strandfest!

Hej Bloggen!

 

Tycker det är så skönt att jag börjar så sent här. Idag började jag inte förrän tio över elva men hade ett möte kl 10.00 så det blev en timmes sovmorgon! Förstår inte hur dem där uppe i Sverige orkar börja kl. 08.00. Jag hade dött efter en dag. Här klarar jag mig iaf fram till söndagen med att vara måttligt pigg. Igår var jag dödstrött. Tog en siesta mitt under fysik-pluggandet.  Den spanska traditionen är skön men dock inte praktisk när man studerar.

 

Som jag skrev i ett tidigare inlägg var fredagen en toppendag! Helgerna är verkligen det som ger mig kraft att ta mig genom en hel skolvecka. Vetskapen om att äventyr väntar, stunder då man blir så glad att inte ens fysikboken är en fiende, ja då är det bra.

I fredags mötte jag upp Linnéa som tvingade mig sex våningar upp med trapporna och jag fick ont i magen av mina ”mystiska-män” skämt.

Kl halv elva vankades det strandfest nere vid castillot men vi hade det riktigt trevligt och kom därför iväg sent men vi var så gulliga, vi var kärleksfulla, vi är bäst!! Det var långt till castillot – linnéa hade klackar, jag, Domme och Carro försökte gå ner i brygga mitt på gatan och sedan hade jag, Carro och Lisette ärenden ner till stranden. Vi stannade inte länge vid strandfesten utan gick ganska snabbt ner till uteställena och mina fötter vad döda i conversen. Tycker de är sjukt trånga och när skulle sova på natten kunde jag inte det på grund av smärtan på fötterna. Fy!

Blev en hel del dans och trevligt sällskap!


Jag och Lisette.


Carro den fina.


Egot själv.


Fina flickor

Domme & Carro ska ner i brygga!

Jag & Carro ska ner i brygga!

Vi är kärleksfulla.


Mycket fina flickor.

Strandaktivitet.

Klack-gänget!

Strandfest!


Mycket trevligt!

Idag åker min kära vän Domme till Sverige i en hel vecka! Hur ska detta gå? Hur ska jag klara mig i sju dagar utan Dommes prat?? Finns inget roligare än att komma upp i L&Ds lägenhet och höra dommes snack för då vet man att det vankas skratt. Nu är Domme orolig för att hon ska hamna utanför gänget! Omöjligt! Domme är ju domme, och det kommer bli tomt utan hennes prat och nattliga majs-ätande (skämt) nej, gumman, du får ha det toppenbra uppe i norr! Blekna nu ordenligt men frys i shorts så alla likbleka svennar får se resultatet av allt pressande på stranden! Glöm inte dunjackan till det! Lägg upp pics sen för jag tror den outfiten skulle vara en rolig syn!

 

Under spanskan diskuterade jag hudätande fiskar och elefantmassage med en trevlig tjej i tvåan som heter Olivia och Sofia lyckades med konst-stycket att göra matte-lektionen till ett 6-maraton. Och då menar jag inte siffran! :P

Ikväll blir det strandmys med klassen! Och de av mer sportlig karaktär ska spela volleyboll men jag föredrar att vara publik!
Vilken härlig klass jag hamnat i!

 

LATER


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0